Yleistä

Ikirauta on Hankkion Metallityö Oy  ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Hankkion Metallityö Oy (1624575-8 ,  Lentolantie 26 , 03 314 06700 ).
Hankkion Metallityö Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna checkout. Tämä tarkoittaa, että ostaessasi tuotteen verkkokaupastamme Klarna toimii kauppasumman välittäjänä meidän ja sinun välillä.  Voit maksaa ostokset heti verkkopankissasi tai tueteulla korttimaksulla. 

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on postin kuljetuspalvelut.
Toimitamme vain suomeen. Muut maat ota yhteyttä asikaspalveluun.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 7 - 14 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Asiakaspalvelun yhteystiedot
info@ikirauta.fi